Kerstconcert Zanggroep Con Brio + Die Jelloobend - Muziekgroep Con Brio
15711
post-template-default,single,single-post,postid-15711,single-format-standard,bridge-core-2.7.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kerstconcert Zanggroep Con Brio + Die Jelloobend

De wintertijd is ingegaan, we steken wat vaker een paar kaarsjes aan, zoeken gezelligheid binnenshuis en maken plannen voor de komende feestdagen. En daarbij komt altijd weer die onvermijdelijke vraag:
“Wat gaan we doen met de kerstdagen?”
Wij hebben gemeend om u alvast in de juiste sfeer te brengen met “BEKANT KERST!”

Vorig jaar moesten we op het laatste moment ons kerstconcert nog afzeggen, maar nu hebben we er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Al eerder gaven wij een concert samen met Die Jelloobend en dat is wederzijds zo goed bevallen, dat we hen ook dit jaar hebben gevraagd om samen met ons op te treden. Bend en zanggroep zullen apart van elkaar enkele nummers ten gehore brengen maar ook gezamenlijk spelen en zingen we een aantal liederen.

De entree voor dit concert is gratis, maar een vrijwillige bijdrage staat vrij en wordt gewaardeerd. U hoeft voor deze uitvoering geen plaatsje te reserveren, dus kom op tijd.

Na afloop is er de mogelijkheid om, op eigen kosten, iets te drinken bij Gemeenschapshuis D’n Boogerd.

Wat:
Kerstconcert Zanggroep Con Brio + Die Jelloobend
Wanneer:
zaterdag 17 december 2022 van 19.30 tot 20.30 uur
Waar:
St. Lambertuskerk te Vessem

U bent van harte welkom!
Zanggroep Con Brio
Die Jelloobend

Leuk initiatief van d’n Boogerd:
‘After party’ na ons concert Bekant Kerst.
Bezoekers krijgen koffie of thee voor 1 euro.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.