Con Brio Buitenshuis - Op de camping - Muziekgroep Con Brio
15691
post-template-default,single,single-post,postid-15691,single-format-standard,bridge-core-2.7.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Con Brio Buitenshuis – Op de camping

Na een aantal jaren van plannen maken en weer in de ijskast zetten, van dirigent wisselingen en een verminderd ledental is Zanggroep Con Brio er nu weer helemaal klaar voor om op te treden.
Met frisse zin, nieuwe leden en een vijfkoppig combo trekken we er daarom op uit naar de camping voor de broodnodige ontspanning en entertainment.

In deze Con Brio Buitenshuis drijven we de campingbaas tot wanhoop. Het personeel van de camping is nog niet volledig ingewerkt aan het begin van het seizoen, dus de klantvriendelijkheid laat nog te wensen over. En hoe zit het met die vervelende campinggasten, lukt het om ze een beetje in het gareel te houden.

Ook als je niet van kamperen houdt wordt dit een leuke voorstelling, waar je met je neus bovenop zit. Dus: trek je campingsmoking aan en neem je klapstoel mee en kom naar camping Zonnestraal.

Zet alvast in je agenda:
datum: zondag 23 april 2023
tijd: van 11:00 tot circa 13:00 uur
locatie: Boerderijterras De Spekdonken – Heikesestraat 8a – Vessem

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.